Нещата, които правят един мъж секси

Обикновено жените възприемат за горещи не мъжете, които изглеждат перфектно, а онези, които могат да ги смутят с присъствието си, по някакъв вълнуващ начин.

Мъжкият сексапил не се оценява като женския – само според физическите активи. Жените обикновено разглеждат мъжете малко по-детайлно – оценяват техния характер, тяхното поведение, това дали са уверени и интелигентни и др.

Ето и 10 неща, които правят един мъж горещ:

1. Сила
Жените обичат мъже, които излъчват сила. Не само физическа, но и сила на духа. Дамите обичат мъже, които са твърди в позициите си, които владеят емоциите си и които могат да предложат закрила на половинката си.

2. Уязвимост
Дамите харесват силни, но уязвими мъже. Това означава, че те не харесват арогантни и самодоволни представители на силния пол, които не могат да си признаят грешките, които смятат, че винаги са прави и които не са способни на истинска интимност и дълбочина на чувствата.

3. Почтеност
Една жена може да се заслепи в началото от някой женкар или нарцис, но обикновено бързо осъзнава, че е попаднала на играч. Дамите не обичат мъже, които лъжат и използват евтини трикове за лична изгода.

4. Интелект
Големият ум е секси. Жените харесват мъже, които умеят да се себеизразяват, които има какво да кажат и от които има какво да научат.

5. Чувство за хумор
Жената обича мъжа да я кара да се смее. Забавните мъже по принцип са горещи и привлекателни. Това един мъж да може да излезе от нелепи и трудни ситуации с чувството си за хумор, е от решаващо значение.

6. Достъпност
За жените е супер изтощително да се опитват да влязат под кожата на мъж, който е изградил стена около себе си. Дамите намират за секси представителите на силния пол, които се държат добронамерено и внимателно, които се усмихват и изглеждат непринудени.

7. Щедрост
Скъперничеството не е секси черта. Стиснатите мъже са отблъскващи, не само защото цепят стотинката на две, но и защото обикновено те са скъперници и на емоции, а дори и като любовници са егоисти.

8. Сексуална увереност
Самочувствието в леглото няма нищо общо с размера на пениса. Има мъже, които са чувствени любовници, дори да нямат перфектната физика, и такива, които са супер дървени и неуверени между чаршафите, дори да имат тяло на Аполон. Е, вторите не са никак секси. 


tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар